Όροι

 
ΜΕΛΙ ΡΕΙΚΙ

Αποτελεί άριστο μελισσοτροφικό φυτό και το ρεικόμελο θεωρείται από τα καλύτερα μέλια. Έχει ελαφριά γλυκόπικρη γεύση που θυμίζει κάτι από κρόκο Κοζάνης, αφήνοντας στο τέλος την εντύπωση καραμέλας. Είναι θρεπτικό, γεμάτο με απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως όλα τα σκουρόχρωμα μέλια.


Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν, ότι το μέλι ρείκι ή ερείκης, εμφανίζει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με έμφαση στο ουροποιητικό και το πεπτικό σύστημα.

Συσκευασίες: 0,5kg & 1kg


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

Το κεχριμπαρένιο χρώμα, η μοναδική γεύση και το ξεχωριστό του άρωμα, είναι οι ιδιότητες για τις οποίες θεωρείται ο βασιλιάς των μελιών.


Το θυμαρίσιο μέλι διαθέτει τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ ιατρικές μελέτες έχουν δείξει πως μία μικρή ποσότητα μελιού βοηθά το ανθρώπινο στομάχι να διασπάσει κάθε είδους τροφή. Πρόσφατες έρευνες το συσχετίζουν με την καθυστέρηση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.

Συσκευασίες: 0,5kg & 1kg


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
ΚΗΡΗΘΡΑ

Η φρέσκια κηρήθρα που σας προσφέρουμε δεν έχει υποστεί απολύτως καμία επεξεργασία και γι’ αυτό και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα συστατικά της. Είναι ολότελα κατασκευασμένη από την μέλισσα και έχει πλούσια θρεπτική της αξία λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε ιχνοστοιχεία.


Την βγάζουμε από την κυψέλη, την κόβουμε σε τεμάχια, τα τοποθετούμε στις συσκευασίες. Στην συνέχεια είναι έτοιμη για κατανάλωση αυτούσια.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.