ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Μελισσοκομία Π. Πέτσας & Υιός
Μέλι Άνδρος - Μελισσοκομικά Προϊόντα Άνδρος


Η επιχείρησή μας "Μελισσοκομία Π. Πέτσας & Υιός" αποτελεί μια μικρή οικογενειακή μελισσοκομική μονάδα, η οποία βρίσκεται στην Άνδρο και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με την παραγωγή και διάθεση αγνών προϊόντων μέλισσας

Με αγάπη, μεράκι και γνώση συλλέγουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα μας με παραδοσιακούς τρόπους και μεθόδους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ή τις ίδιες τις μέλισσες και το μέλι που σας προσφέρουμε να είναι πάντα αυθεντικό και θρεπτικό, με πλούσια βελούδινη υφή και εξαιρετική γεύση.

Η διαδρομή του μελιού από την κυψέλη προς το βάζο γίνεται με σεβασμό στο προϊόν, χωρίς να υφίσταται αλλοιώσεις και τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.

 


 

 
 
ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

και σας προσφέρουμε μέλι θυμαρίσιο, μέλι από ρείκι καθώς και κηρήθρα. Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε αριθμημένη συσκευασία με την επωνυμία μας, σε αρκετά καταστήματα στην Άνδρο καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Αττική.

Χάρη στην μακροχρόνια παράδοσή μας στο χώρο για τρεις ολόκληρες γενιές, γνωρίζουμε τον τρόπο να παράγουμε αγνό ελληνικό μέλι και να ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή.

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να  μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι η επιβράβευση των πελατών μας.

Η επαφή μας με το θείο αυτό προϊόν, το μέλι, χάνεται στο χρόνο και αυτό μας δημιουργεί εκτός από υπερηφάνεια και βαθιά υποχρέωση, αυτή του συνεχιστή της παράδοσής μας αλλά και την εξέλιξή μας.

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.